Hellende daken

VG & Nagels zetten sterk in op realisaties van hellende daken.

Nieuwe aanleg maar vooral renovatie is onze specialiteit. We zijn gewapend om diverse types dakbedekking voor hellende daken ( zoals pannen, natuurleien, kunstleien, singels, industriele platen) te vervaardigen. Een hellend dak bestaat uit gordingen en kepers (gordingen dak) of wordt opgetrokken met spanten. Als de constructie van uw dak nog in goede staat is dan kunnen we bijvoorbeeld de eventuele versleten onderdelen vervangen, een totaal renovatie is enkel nodig als de volledige dakconstructie versleten is, het is belangrijk om hierover een goed advies in te winnen om zo onnodige kosten te besparen.

Dakpannen

Het dak van je woning is niet alleen beschermend tegen weer en wind, het geeft ook een uitstraling aan je woning, het kiezen van een juiste dakbedekking is dus geen eenvoudige taak. Er zijn vele keuzes als het gaat over dakbedekking daarom opteren we voor duurzame en kwalitatieve dak materialen zoals Koramic en Monier. Een goed advies inwinnen is ook hier de boodschap, want niet elke pan of lei is geschikt voor elk type dak.

https://www.bmigroup.com/be/producten
https://www.koramic.be/

Dakisolatie, Sarking

Zonder een goede dakisolatie gaat er enorm veel warmte verloren, dat weten we allemaal ! Een gezond en goed geïsoleerd dak is dan ook van groot belang voor het comfort in uw woning .

Als uw dak voorzien wordt van isolatiemateriaal, dan wilt u natuurlijk gebruik maken van het beste materiaal dat de hoogste besparing oplevert. Er zijn diverse materialen die kunnen worden ingezet voor dakisolatie. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van een minerale wol, denk daarbij aan glaswol of rotswol. In vele gevallen voor PIR isolatieplaten. Deze hoogwaardige materialen zorgen voor een buitengewoon hoge isolatiewaarde .Met de geldende subsidies wordt het nog interessanter om ook uw woning te laten voorzien van dakisolatie.

Wij helpen u graag bij de aanvraag van de subsidies en het invullen van deze administratie!

https://www.isover.be/nl/producten/varior-xtrasafe
https://www.ursa.be/nl
https://www.knaufinsulation.be/nl

Links tot aanvraag premies:

https://www.fluvius.be/nl/thema/premies
https://www.vlaanderen.be/overkoepelende-renovatiepremie
https://www.premiezoeker.be/

Platte daken, roofingwerken

Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in renovatie en herstellingen van duurzame, goed geïsoleerde en hoogwaardig afgewerkte platte daken. Voor een lange levensduur van jouw plat dak gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve roofing die we vakkundig aanbrenge

Gevelbekleding

Gevelbekleding gaat met alle aandacht lopen bij de aanblik van een pand.
Het is de eerste indruk die je van staat en stijl van een gebouw krijgt.
Uw gevel bekleden heeft een tal van voordelen, voor uw huis en voor u !
Bij Dakwerken VG & Nagels streven we ernaar om een totaaloplossing te bieden en streven we ernaar om met hoogwaardige materialen, Leien, Sidings, Rockpanel, Equitone tot een mooie afwerking te bekomen.

https://www.cedral.world/nl-be/gevel/
https://www.rockpanel.be/
https://www.equitone.com/nl-be/

Zink- en koperwerken

Ook voor zink -en koperwerken kan je bij ons terecht.
Bij een mooi dak horen mooie dakgoten. Het zink- en koperwerk van uw huis kunnen een esthetische meerwaarde betekenen, naast hun belangrijkste taak: het afvoeren van water. U kan kiezen voor hanggoten of bakgoten. Wij helpen u graag bij uw keuze. Bij de plaatsing zorgen we steeds voor een duurzame afwerking. Uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het herstellen van uw bestaande dakgoten.

Indien u vragen heeft over hoe u uw woning best aanpakt , contacteer ons dan vrijblijvend voor advies.

Pagina laden